Winterthur Barça

No discutiré si la samarreta de la secció de bàsquet del Barça ha de portar publicitat o no. Però ja que és així, trobo normal i comprensible que el nom del Barça sempre vagi acompanyat del nom del patrocinador. És lògic i natural que aquesta sigui una de les contrapartides del patrocini i que conseqüentment totes les comunicacions del club relatives al bàsquet, la paraula Barça vagi inexorablement associada al nom del patrocinador. Fins aquí tot correcte. Ara bé, el que ja no em sembla correcte és que cada cop, repeteixo, cada cop que un periodista o presentador de ràdio o televisió ens dona un resultat del Barça, per exemple l’últim Barça-Madrid, ens hagi de massacrar l’oïda anunciant-nos que el resultat ha estat de:

WWYYNTHERRTHURTT BARÇA 73- REAL MADRID 72

Es necessària aquesta tortura?

O és que el contracte de patrocini obliga també als periodistes?

Amb aquesta cantarella em treuen una mica de polleguera. Sembla que obeeixin alguna mena de consigna.

El Garrofaire demana humilment a tots els informadors de ràdio i televisió que, quan donin els resultats de bàsquet del Barça es limitin a parlar-nos del Barça exclusivament. Per favor, que s’oblidin de les crosses de la publicitat. Moltes gràcies.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.