Oriol Pujol Ferrusola

El diputat de CiU Oriol Pujol Ferrusola s’ha despatxat a gust contra el conseller de Comerç, Turisme i Consum, Josep Huguet. Ha considerat “indigne d’un conseller” les declaracions en les que comparava el boicot amb la persecució dels jueus i ha exigit que “es disculpi” i “deixi d’emmerdar” amb el boicot.

Li recomana que “deixi de fer el ridícul” i “es dediqui a fer de conseller”. I per acabar-ho d’adobar ha recordat que “els primers a instar al boicot va ser ERC amb les declaracions de Josep-Lluís Carod-Rovira sobre la candidatura de Madrid 2012”.

I aquí volia arribar, doncs si be es pot considerar normal que allà manipulin unes declaracions d’en Carod i a més les treguin de context, el que ja és intolerable és que des d’aquí és faci el mateix; i menys tot un Pujol Ferrusola.

Com que hi ha altres veus, massa diria jo, que sovint s’apunten a la tesi del suposat boicot promogut per en Carod, voldria recordar que les seves declaracions feien referència a la possible intervenció del govern espanyol en la decisió de la FIRS de no reconèixer la federació catalana de patinatge com a membre de ple dret. La frase “polèmica” de Josep-Lluís Carod-Rovira va ser EXACTAMENT la següent:

"qui és incapaç d’articular adequadament el reconeixement de l’esport a l’interior del seu Estat està absolutament incapacitat per organitzar l’any 2012 uns Jocs a la seva capital".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Oriol Pujol Ferrusola

  1. Perejoan diu:

    Haurem de donar les gràcies a Alcampo i a totes aquelles empreses tan “patrioteras” perquè ens diuen on NO hem de comprar.

  2. turrai diu:

    Gràcies Richart.

  3. Què es pot esperar després de tot d’una cadena multinacional de supermecats francesa?

  4. Com l’any passat, se celebra un dinar de blocaires mataronins, que som una bona trepa. També acceptem “estrangers”. Serà el proper dijous dia 22 de desembre al migdia. Més informació i inscripcions a cescamat@hotmail.com. La idea és comprovar que som de carn i ossos. Au, anima’t. Vindràs?

Els comentaris estan tancats.