Castpost (II)

El passat dia 25 de desembre –dia de Nadal- vaig decidir-me a instal·lar el castpost i ho vaig aconseguir amb relativa facilitat. Potser no es tracta d’un mèrit objectiu, però per a mi té gran valor.

Bé, vaig tenir algun problema tècnic al pujar i editar els arxius però ara crec que ja domino la situació. Haig d’agrair els “comentaris” d’en Myrddin i el seu post posterior on explicava per què hi han problemes al penjar els arxius. El myrddin és un pioner del castpost i les seves explicacions han estat de molta ajuda.

Deia que era el dia 25 de desembre i, per començar, vaig decidir penjar tres cançons de Nadal. Vaig dubtar entre molts títols: des de les moltes versions dels Boney M, passant pel White Christmas (Bing Crosby) el Last Christmas (George Michael) i arribant a les “panxangueres” los peces en el rio, en el portal de belen o el fum fum fum. Finalment vaig fer la tria següent:

So this is Christmas (John Lennon)

Aquelles nits de Nadal (cançó col·lectiva de diversos cantants catalans)

Los Campanilleros (niña de la Puebla)

Com ja sabeu, els arxius mp3 d’aquestes cançons es pugen al post i queden instal·lats en forma de reproductor. Els que coneixeu el castpost sabeu –i els que no el coneixeu, ja us ho explico- que cada vegada que s’escolta una cançó el programa la comptabilitza. Doncs els que us volia acabar explicant era que, tres dies després de penjar el post, el programa ha comptabilitzat les següents reproduccions:

Aquelles nits de Nadal: 67 vegades

So this is Christmas: 50 vegades

Los Campanilleros: 26 vegades

M’ha sorprès que hi hagi blocaires que no passin de llarg i escoltin les cançons. I si heu arribat fins aquí us convido a escoltar la següent:

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Castpost (II)

 1. Myrddin diu:

  Un pioner!! I ara! 😀

 2. Unmei diu:

  Els misteris del Castpost! Expedient X!! 😛

 3. aladern diu:

  Gràcies, Turrai. Entre tu i el Myrddin m’heu salvat la vida 🙂 No hi havia manera de que funcionés bé i ara ja ho tinc solucionat. Moltes gràcies a tots dos!!!
  (ara ja pots passar per la Rosa dels vents a escoltar la música) 😉

 4. Garrofaire diu:

  Aquest dies recordava que, fa més o menys un any, vaig descobrir el Castpost i la pujada d’arxius musicals. Va ser a mitjans de desembre de l’any passat i per estrenar-me vaig penjar-hi tres cançons de Nadal. Una col·le…

Els comentaris estan tancats.