Iceta rima amb jeta

Llegit al diari EL PUNT del dissabte 5 d’agost. Pàgina 5

Iceta vol unitat política

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, va demanar ahir la unitat dels partits catalans a l’hora de reclamar el traspàs de la gestió dels aeroports. ….En declaracions a Catalunya Ràdio, va demanar que “tots els partits hem d’anar a la una, sense fer la guerra pel nostre compte”.

[@more@]

És verídic. Ho juro!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Iceta rima amb jeta

 1. karbeis diu:

  Aquest tiu és impresentable. El pitjor del cas és que diu això sense que ni li tremoli la veu, la gent es queda amb el titular, i ja està.
  Quanta gent hi ha que vagi més enllà a l’hora de treure’n l’entrellat a com funciona la politica del pais? Poca.

  Fa tanta ràbia l’Iceta dels collons! Mira que n’arriba a ser, de repelent. Si no fós perquè li agraden els nens, seria el nét que volen totes les àvies.

 2. turrai diu:

  Em sembla que també és conegut com a “OSITO ICETA”

 3. bisbe diu:

  li goteja merdeta l’aixeta de la bragueta

 4. Ho lamento per ells, però a mi em recorda a un gripau, lleviscós i escurredís.

 5. turrai diu:

  Jo també ho lamento pels gripaus. Ells no en tenen cap culpa.

 6. Tristany diu:

  La culpa no és d´ell, sino dels votants que els alegeixen i, sobretot, dels mitjans de comunicació espanyolitzants que manipulen en favor del poder establert sociovergent i en contra dels interessos de la Catalunya nacional i progressista.

 7. Mireia diu:

  Fa temps que vaig prometre als nois de Neopàtria un post sobre la Franja de Ponent, i hem va sortir lo de “La Franja i la granja”, que no era ben be un post sobre la Franja de Ponent, bueno total que aprofitant el descans blogaire aquest que m’havia pres doncs que estava jo cercant informació, per escriure al setembre un post sobre els pobles de l’Aragó on es parla català, però un post en plan be aquesta vegada, i vet aquí que hem trobo a Neopàtria aquest missatge

  Dijous 10 d’agost de 2006, a les 9.30 de la nit, a la Casa de Cultura de Benavarri, Antonio Viudas Camarasa donarà una conferència, “Defendamos el aragonés ribagorzano de Benabarre”.

  que en realitat a Benavarri es parla català, i hi havia també un altre missatge amb un enllaç on s’explica quin element està fet l’Antonio Viudas Camarasa aquest, que l’enllaç està escrit en aragonès de veritat, i hi diu que l’Antonio es un element de cuidadu, que s’inventa llengües, i es veu que l’Antonio diu que tot lo que es parla a l’Aragó es aragonès, sense distingir entre aragonès i castellà i català, que son les tres llengües de l’Aragó, i fins i tot s’ha inventat una acadèmia, i tan els que defensen el català a l’Aragó com els que defensen l’aragonès autèntic estan prou enfadats amb aquestes manipulacions de l’Antonio, que a mes a mes ha fet l’academia amb uns que son d’una cosa que es diu FACAO, que aquests de FACAO s’ajunten amb falangistes Democracia Nacional GAV i aixís, que també queden ben retratats, total que m’ha semblat prou greu com per trencar el meu descans blogaire, i me dit a mi mateixa “Mireia, ¿i si anessis a Benavarri a veure en directe aquest friki que es vol carregar les llengües de l’Aragó?, ¿i si ho diguessis al teu blog?”, i estic fent la segon cosa i també faré la primera, que la Mireia serà dijous 10 d’agost a les 9.30 de la nit a Benavarri, que es entre Lleida i la Val d’Aran, a la conferència de l’Antonio Viudas Camarasa, qui vulgui que agafi la seva creu i hem segueixi.

  http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/08/post-urgent-la-mireia-benavarri.html

Els comentaris estan tancats.