Post Urgent: la Mireia a Benavarri

Estava preparant un post per fer-me ressò del viatge de la Mireia a Benavarri i dels perills que aital gosadia comporta, quant he descobert que en el bloc Moldàvia ja s’havien avançat. No hi fa res. Penjo l’enllaç al post de la Mireia amb l’esperança que algun blocaire s’assabenti del viatge i faci l’esforç d’acompanyar-la en aquesta perillosa i emocionant aventura. Tots amb la Mireia!!

Post de la Mireia: Clicar

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

21 comentaris a l'entrada: Post Urgent: la Mireia a Benavarri

 1. Mireia diu:

  Moltes gràcies Turrai!, un petonàs, i a veure si en plan bé li discutim a l’Antonio Viudas Camarasa les seves teories.

 2. turrai diu:

  La invenció ja la tenia assumida, però no pensava que fos el Toni Ibàñez.
  Si hagués pensat que era el TDQ, segurament no li hauria seguit la conya.

 3. Mireia diu:

  Que he anat a Benavarri i he tornat, i d’aixòs de que soc el Toni Ibàñez ja n’estic tipa, que costa molt escriure un blog i lo que jo escric es meu.

 4. Jordi diu:

  M’haureu de perdonar, però ara per ara jo em quedo amb la Mireia… De fet, no se qui és un Toni Ibàñez del TDQ! Algú m’ho pot aclarir?

  Tranqui Mireia, que jo des de la meva ingnorància es faig costat!

 5. turrai diu:

  Jordi:
  T’ho aclariré una mic. TDQ són les inicials del bloc trosdequoniam del Toni Ibañez, bloc que fa temps s’ha traslladat al bloc entrellum. Malgrat ser un apologeta convergent, s’ha de reconeixer que el Toni és un dels referents blocaires. Sempre s’ha dit que estava al darrera del bloc eròtic de la Sònia: el Diari Vermell i ara es comenta que podria estar al darrera de la Mireia. Et poso els tres enllaços:

  http://trosdequoniam.blogspot.com/
  http://entrellum.blogspot.com/
  http://el-diari-vermell.blocat.com/

 6. Mireia diu:

  Soc la Mireia, però que no hem dic “Mireia” de veritat, que ja ho vaig dir al primer post

  http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/04/tinc-un-blog-i-votar-nul.html

  I a d’altres posts també he dit que faig camuflatges perque si no no podria escriure lo que escric, de l’insti i de sexe i aixòs, i fins i tot la Laura va comentar alguns camuflatges, aquí

  http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/06/el-16-de-juny-far-26-anys.html

  Ara be, no soc el Toni Ibáñez de cap de les maneres, ¿que cada cop que una dona escrigui un blog amb molt de sexe ha de ser el Ton báñez o que? Hombre!

 7. Mireia diu:

  Molt agraïda “blucaire” per les lloances al meu blog, però anem a pams

  1. Les “proves” vull veure-les.

  2. Es veu que el Toni Ibáñez vota CiU, i jo se que votaré ERC, i aixòs es veu que es una de les proves, precisament perque votaré lo contrari de lo que ell vota, demencial, o sigui que tots els/les blogaires que votin ERC son el Toni Ibáñez, que aixòs ja comença a ser lo del Luis del Pino amb l’11-M, que es aixís de pensament hermètic i tal, en el sentit clàssic, que ja ho deia l’Umberto Eco, que deia que els hermètics demostraven que una cosa existia precisament perque no hi havia proves de que existís, que l’absència de proves n’era la prova, perque tot era molt secret, demencial.

  2bis. Bueno que també es veritat que que jo voti ERC no demostra que jo no sigui el Toni Ibáñez, però que una cosa no demostri un altra no vol dir que queda demostrada una altra possibilitat, si no ja hi tornem amb el pensament hermètic, en plan “no ha demostrat que plou, per tan es que està nevant”, demencial, com si no pogués fer vent o fer Sol o fer boira…

  2bisbis. Que jo ara parli de pensament hermètic també pot servir per demostrar en plan hermètic que soc el Toni Ibáñez, perque lo del pensament hermètic es de la història de la Filosofia, i aixòs l’Ibáñez ho toca, i l’Umberto Eco, o sigui que l’Umberto Eco es el Toni Ibáñez, bueno ara me perdut.

  3. De les faltes d’ortografia la Laura et diria que en faig un bon grapat i no només l’em, que ella en sap d’escriuré be, i bueno, que si tots els/les que fan faltes fossin l’Ibáñez…

  Ostres tu!, bueno les proves i punt, que ja n’estic tipa.

 8. Blucaire diu:

  Ja he dit que no m’interessa desemmascarar un personatge que admiro molt com és la Mireia. A partir del setembre vull seguir gaudint d’aquesta heroïna dels blocs, si els seus seguidors s’assebenten que és un nou invent/experiment d’en Toni Ibàñez la cosa no acabarà bé.
  Crec que les proves salten a la vista comparant una mica els dos blocs i la trajectòria del creador. Que en Toni en el seu viatge per Espanya passi per Benavarri també, que els dos estiguin allotjats a blogger doncs també, que els dos utilitzin música també, bé, és igual, ja sé que diràs que són arguments molt pobres, el millor argument és la trajectòria d’en Toni, que per cert, admiro força i em sembla que compraré el seu llibre. Suposo que l’experiment de la Mireia en principi també anava enfocat a un llibre o a algun experiement de comportament blocaire en els comentaris.
  Toni, un dia t’enviaré un e-mail i en parlem si vols, no em xivaré.

 9. Mireia diu:

  Blucaire francament, que no m’admiris tan i que te’n vagis a prendre pel sac, aixís de clar.

  Les “proves” que “salten a la vista”

  1. “comparant una mica els dos blocs i la trajectoria del creador”, doncs ja pots anar concretant aixòs de la “comparació” i la “trajectòria”, que quant a mi hem feien resoldre problemes de balística doncs que hem donaven mes dades per calcular la “trajectòria” del projectil.

  2. “Que en Toni en el seu viatge per Espanya passi per Benavarri”, estupendu, ¿tu com vas de Geografia nen?, mira aixòs es el viatge que el Toni Ibáñez ha dit que faria

  clic

  i aquí hi he afegit Benavarri en vermell

  cliclic

  ¿El Toni Ibáñez passa per Benavarri?, ¿Lleida es Benavarri?, ¿Saragossa es Benavarri?, buf!

  3. “el blogger”, “la música”… hosti, milions i milions de Toni Ibáñez al mon.

  Bueno, doncs resulta que jo se que no soc el Toni Ibáñez, i per tant se que no hi ha cap prova que demostri que soc el Toni Ibáñez, perque quant una cosa no es doncs no es pot demostrar, aixís de senzill, llavors que passa aquí?, doncs que tu Blucaire ets un desgraciat, un pobre desgraciat absolutament immoral que es dedica a dir coses que no son certes, que d’aquests desgraciats n’hi ha de dues classes

  a) els que diuen coses que no son certes sabent que no son certes, que aquests son els desgraciats immorals que només pretenen fer mal

  b) els que diuen coses que no son certes perque els es igual el concepte de “veritat”, que tenen els seus estranys mecanismes de raonament i volen demostrar que son “molt llestos”, i el rigor en la veritat només els es un entrebanc, bueno en general aixòs de la veritat se’ls escapa del seu curt enteniment, ni saben que es, i es creuen que a aquest mon tot son “opinions” i que lo de la “veritat” es una tonteria, i son incapaços d’entendre que difondre una falsetat te conseqüències, que aquests son els desgraciats immorals que no entenen la immoralitat del seu comportament, diguem que son com animalonets sense consciència.

  Dels de la classe a) n’hi ha pocs al mon, solen sortir només a les pelis, que hi fan de “dolent”, en canvi de la classe b) n’hi ha un fotimer al mon, i solen posar cara de “jo?, que he fet?, si només he donat la meva opinió?”, uns pobres desgraciats immorals.

  O sigui Blucaire, que te’n vagis a prendre pel sac.

 10. turrai diu:

  Només per dir que, si arriba un lector despistat, que sàpiga que el comentarista blucaire no té res a veure
  amb el Garrofaire, però que si ell i la Mireia volen okupar el meu bloc per anar-se picant la cresta, cap problema.
  Soc un fan de la Mireia i és honor allotjar els seus comentaris; i de moment me la crec!

  Salut i garrofes per tothom!

 11. Mireia diu:

  Blucaire, disculpa’m, retiro els insults que te dit, que me passat, però es que m’emprenyo perque no soc el Toni Ibáñez de cap de les maneres, i ja de petita tenia jo el defecte que si feia un dibuix o un castell de sorra o lo que fos doncs que m’enfurismava molt si algú el tocava o deia que l’havia fet ell, i que hem passo molt, ja ho se, perdona’m.

  Un petonàs, blucaire,

  Mireia

 12. Mireia diu:

  Turrai, moltes gràcies i un petonàs per a tu també, que prou paciència has tingut amb el Blucaire i amb mi..

 13. turrai diu:

  De res, Mireia.

 14. turrai diu:

  Tinc una teoria sobre la identitat de la Mireia, però em falta verificar i contrastar unes dades per tal de poder-la donar per bona.

 15. turrai diu:

  Si voleu reobrir la vostra particular polémica, no dubteu en utulitzar aquest bloc. Serà tot un honor allotjar la polémica. Això sí, us demano continuar amb el “fair play”

 16. turrai diu:

  Ditxoses presses!
  Volia dir polèmica

 17. Mireia diu:

  Nononono “Mortadelo”, que ho has de dir tot, que jo soc el “Blucaire” i el Turrai i el Milinkito i el Saül Gordillo i el Dessmond i el Galderic, ah! i els tortosins Roquet At-Turtusi i El tortosí expatriat, i el Toni Ibáñez també es clar, i també la Kahlo de Dadanoias, bueno aquesta no, que es veu que no puc ser noia, però que soc molta gent vaja, que ni tu “Mortadelo” amb les teves disfresses ni el Zelig del Woody Allen no hi teniu res a pelar al meu costat, bueno lo de pelar… tampoc no es que… en fi, que aixòs.

 18. Trobo que heu estat molt distrets mentre jo voltava per les espanyes. Una dada: tinc família a Benavarri, i també un cosí segon a Alcampell (el poble de Duran i Lleida) que fa de pintor de brotxa grossa. Agraeixo el vostre interès per la meva “trajectòria blogosfèrica”, però hem penso que us decebré si confesso que a mi els blogs heròtics no me la posen dura. El català és una llengua massa fina per aquestes marranades. La Mireia és una bona noia (com ho era la pobra Sònia, A.C.S.), i s’hi escarrassa de veres, encara que li auguro un futur més aviat magre, atès que la trempera dels inicis amb el temps acaba convertint-se en una inevitable flaccidesa… Tot plegat és molt divertit. No defalliu en la vostra investigació. La catosfera és una mina de sorpreses.

 19. turrai diu:

  Precissament el post que comentes sembla una “confessió” o una “traició” del subconscient.

 20. turrai diu:

  Precisament el post que comentes sembla una “confessió” o una “traició” del subconscient.

 21. turrai diu:

  Havia remarcat l’hem en negreta, però en el títol no es veu.
  Es a dir:
  hem
  la típica falta d’ortografia de la Mireia.

  ?????????????????????????????

Els comentaris estan tancats.