L’allargada ombra del Florentino Pérez

Suposo que tots recordareu quan,  no fa gaires anys,  el periodista José Maria Garcia, àlies Butanito o Butano, era el rei de la nit esportiva radiofònica. Ningú s’escapava de la seva crítica i fins tot plantava cara als ministres, com en el famós cas del Cabanillas ni Pio. Bé, el Butanito s’atrevia amb tothom i el seu poder era tan gran que fins i tot amb les seves intervencions radiofòniques va influir perquè sortís president del Barça en Núñez, quan el candidat favorit era l’Ariño.

Doncs bé, tot aquest poder es va acabar el dia que va gosar plantar cara al Florentino Pérez. S’ha dit que era per plantar cara al PP i l’Aznar amb el tema del “pelotazo” urbanístic del Real Madrid, però sembla evident que la seva desgràcia va començar quan va alinear-se públicament en contra del Florentino i les seves tesis immobiliàries. No només es va acabar la seva bona estrella radiofònica,  sinó que, fins in tot, va agafar un càncer. Va desaparèixer de la ràdio i…pràcticament segueix desaparegut.

Però ves per on, el Butanito és convidat al programa del Quintero i comenta a rajar de l’Aznar, del PP i del Florentino, i van els de la TVE i censuren el programa, no fos cas que es molestés l’Aznar. Doncs resulta que aquest tema, que podria haver donat per molt, ha quedat enterrat en quatre dies, i per què? Doncs perquè s’ha ficat un altre cop amb el Florentino, no amb l’Aznar o el PP no,  amb el tot poderós Florentino Pérez.

Que el tal Florentino Pérez, dit sigui de passada i com a líder del sector negocis, gairebé mana més a CiU  que el propi ex president Pujol. Sector negocis de CiU que el Garrofaire es permet qualificar de sector Florentí -amb el Roca de delfí-.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: L’allargada ombra del Florentino Pérez

 1. Pd40 diu:

  Entre ells s’ho fan i s’ho desfan. Els de a peu sols paguem impostos… Recordo quan el butanito desbarrava cada nit contra tothom, ara sembla que estigui en desgràcia. Ni abans ni ara, tot es resumeix en interessos comercials o de poder, ja s’ho faran.

 2. turrai diu:

  Ja s’ho faran.

 3. Carquinyol diu:

  Por em fa si torna en Butanito… ja tindrem els tres “mosqueperros” : En Butanio, en Losantos i en César Vidal!!

  En tot cas, com diu el company Turrai, ja s’ho faran…

Els comentaris estan tancats.