Més Mireia

El passat dia 5 de febrer penjava l’article titulat “Comentaris: Mireia vs Toni Ibáñez” i, sorprenentment, no vaig rebre cap comentari de la Mireia, ni del Toni Ibáñez.  Dos dies després vaig rebre un mail que reprodueixo a continuació, doncs a  la Mireia no li sap greu. Es més, em demana que publiqui un fil de mails que ens vam intercanviar el passat mes de setembre i que pot ser d’interés per a tots els fans de la Mireia i també pel que encara no tenen clar qui es qui en aquesta història. Potser li estic fent el joc al Toni Ibáñez, però no m’importa. Ja vaig dir que m’agrada la Mireia tal com és i res més.

Aquest és el mail rebut de la Mireia el passat dia 7 de febrer:

"Gràcies pel post Garrofaire, ei que no ho dic fotent-me'n eh?, i si vols hi pots afegir aquest intercanvi de mails entre tu i jo, només que cal posar les dates i cal aclarir que a aquella època a l'Entrellum no es podien deixar comentaris, que ara sí, i que l'Ibàñez encara no havia publicat el seu gran post miserable, el post que després va esborrar i que jo vaig comentar aquí http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/09/el-miserable-toni-ibez.html 

doncs aixòs, que no tinc cap inconvenient en que facis públic aquest fil de mails, que ja se que en dic de molt bèsties de l'Ibàñez, però es que… i ara ve la pregunta bona, ¿i per que vaig participar a la presentació del llibre de l'Ibàñez?, doncs perque hem deixés en pau i perque ell era a la Catalònia i jo a casa amb el xat, i aixís es veuria que jo no era l'Ibàñez, problema?

1. Que l'Ibàñez no hem va deixar en pau, es mes, després va escriure algun post ben emmerdant, amb mitges paraules que insinuaven que tal vegada… que potser… ell era jo, com aquest post 

http://entrellum.blogspot.com/2006/12/vogelfrei-cest-moi.html 

2. La gent es tan paranoica que després de la presentació (amb jo a casa amb el xat i l'Ibàñez a la Catalònia) alguns varen continuar creient que jo era l'Ibàñez  En fi, un petonàs Garrofaire muaaaaaaaaaac, Mireia"

 

I aquest és el fil de mails entre la Mireia i el Garrofaire del passat mes de setebre:

Mireia: Continues pensant lo mateix? Vull dir si continues pensant que soc el Toni Ibàñez. Petons, Mireia, 11-09-2006 

Garrofaire: El que no he entès mai d'aquesta història és perquè el post de la Mireia a  Benavarri el vas penjar en el meu bloc, el del Moldàvia, i crec que dos més. Amb la quantitat de blocs que hi ha!! Una abraçada,  12-09-2006

Mireia: El vaig penjar a molts llocs mes, a mes a mes de Moldàvia i tu, mira

i algun altre que hauré oblidat, que ho vaig penjar als blogs polítics que coneixia, i tampoc no entenc que te a veure aixòs amb el Toni Ibàñez. Un petonàs al nasset, Mireia,12-9-2006 

Garrofaire: Veig que no ho vas penjar a l'ENTRELLUM . Turrai, 14-9-2006

Mireia: Ja hem diràs com, a l'Entrellum no es poden deixar comentaris. Petons, Mireia, 14-9-2006 

Garrofaire: Tens raó, ja no m'en recordava. És curiós com ha evolucionat la polèmica sobre la personalitat de la"Mireia". Ha passat de discutir-se si era mascle o femella a centrar-se en si es tracta del Toni Ibàñez o no. Una abraçada, Turrai, 14-09-2006

Mireia: Turrai, lo que es curiós es la deriva argumentativa demencial que hem trobo un cop i un altre, que no et vull ofendre, però un bon exemple n'es aquesta sèrie d'e-mails entre tu i jo, torna-te'ls a llegir i veuràs com va la cosa, "només Moldàvia i jo", "ah, vale, n'hi ha mes, però l'entrellum no", "ah vale, que no s'hi poden posar coemntaris, però ara no es parla de si ets mascle o femella", es lo que hem trobo constantment, argument que cau "ah vale" i nou argument que cau i… demencial, no t'enfadis, però n'estic molt molt molt tipa, del paó ridícul envejós i buit com una carabassa seca anomenat Toni Ibàñez, i dels tontets que el fan content atiant una bola amb la qual el Toni engreixa el seu Ego infantil pensant-se no se que, i escrivint-me e-mails de malalt mental, que al Bon, Iñaitze Bon, (un anagrama de Toni Ibàñez) l'he creat a partir del profe de filo del meu insti, però sobretot perque ja n'estava ben tipa del Toni Ibàñez.

http://quiesqui.blogspot.com/2006/05/bon-iaitze-bon.html 

Mireia, 15-09-2006

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Més Mireia

  1. Mireia diu:

    Doncs aixòs, un munt de petonassos Garrofaire, muac.

  2. Segur que qui estava al xat en aquells moments era la dóna, la filla o algun amic de l’Ibáñez fent-se passar per la Mireia. No m’estranyaria pas. O la “seva veïna”.

Els comentaris estan tancats.