Comentaris: Mireia vs Toni Ibáñez

Avui, mentre estava matant una invasió recent de comentaris spam, m’he trobat amb els comentaris del post que vaig pujar l’agost de l’any passat titulat “post urgent: la Mireia a Benavarri” ; post on hi penjava simplement un enllaç que conduïa a un altre post del mateix títol penjat per la Mireia. Era un post per manifestar la meva adhesió i solidaritat amb la Mireia pel seu valor en presentar-se a Benavarri, a la seu dels Facaos. M’ha fet gràcia rellegir els comentaris, doncs m’ha recordat la polèmica sobre la identitat de la Mireia. Polèmica que l’acompanya des de l’aparició del seu genial bloc i que, si no m’he perdut res últimament, i malgrat l’entrevista per la ràdio, penso que encara no s’ha desvetllat la seva identitat. Crec que ní tan sols el sexe. He pensat que podria ser interessant penjar aquests comentaris. Tot i que poden donar alguna pista sobre la identitat de la Mireia, diria que a aquestes alçades ja no m’importa saber-ho. M’interessa que sigui tal com és. Que no canviï i que es mantingui tal com la coneixem fins ara.

Per facilitar la lectura dels comentaris, unes notes prèvies:

Hi ha un total de 10 nicks: Mireia, Turrai, Toni Ibáñez, Blucaire, Ximplet, Mortadelo, Vist, Jordi, Algú i Detectiu. Hi ha un total de 32 comentaris i 17 IP diferents. El nick Jordi apareix sense IP i consten 488 lectures segons l'administrador de blocat.

COMENÇA L'ESPECTACLE

Un petò ben forrt .– Moltes gràcies Turrai!, un petonàs, i a veure si en plan bé li discutim a l'Antonio Viudas Camarasa les seves teories.

Comment by Mireia (08/10/2006 01:13)

Invent.– La Mireia no existeix, és una invenció d'en Toni Ibáñez, ja ho veuràs.

Comment by Detectiu (08/11/2006 01:32)

Detectiu.– La invenció ja la tenia assumida, però no pensava que fos el Toni Ibàñez.
Si hagués pensat que era el TDQ, segurament no li hauria seguit la conya.

Comment by turrai (08/11/2006 16:35)

Que no es cap conya!.– Que he anat a Benavarri i he tornat, i d'aixòs de que soc el Toni Ibàñez ja n'estic tipa, que costa molt escriure un blog i lo que jo escric es meu.

Comment by Mireia (08/11/2006 20:02)

Qui és qui?.– M'haureu de perdonar, però ara per ara jo em quedo amb la Mireia… De fet, no se qui és un Toni Ibàñez del TDQ! Algú m'ho pot aclarir?  Tranqui Mireia, que jo des de la meva ingnorància es faig costat!

Comment by Jordi (08/17/2006 09:18)

tdq .– Jordi: T'ho aclariré una mic. TDQ són les inicials del bloc trosdequoniam del Toni Ibañez, bloc que fa temps s'ha traslladat al bloc entrellum. Malgrat ser un apologeta convergent, s'ha de reconeixer que el Toni és un dels referents blocaires. Sempre s'ha dit que estava al darrera del bloc eròtic de la Sònia: el Diari Vermell i ara es comenta que podria estar al darrera de la Mireia. Et poso els tres enllaços:

http://trosdequoniam.blogspot.com/
http://entrellum.blogspot.com/
http://el-diari-vermell.bloc.cat/

Comment by turrai (08/17/2006 21:46)

No, Turrai, no soc el Ton Ibáñez .– Soc la Mireia, però que no hem dic "Mireia" de veritat, que ja ho vaig dir al primer post

http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/04/tinc-un-blog-i-votar-nul.html

I a d'altres posts també he dit que faig camuflatges perque si no no podria escriure lo que escric, de l'insti i de sexe i aixòs, i fins i tot la Laura va comentar alguns camuflatges, aquí

http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/06/el-16-de-juny-far-26-anys.html

Ara be, no soc el Toni Ibáñez de cap de les maneres, ¿que cada cop que una dona escrigui un blog amb molt de sexe ha de ser el Ton báñez o que? Hombre!

Comment by Mireia (08/18/2006 03:40)

Ah! .– I si el Toni Ibáñez es un "apologeta convergent" doncs que jo no ho soc pas, que vaig demanar el NO a l'estatut, i que me n'he burlat de l'Artur Mas aquí

http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/05/i-have-drink-today.html

i aquí

http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/06/la-franja-i-la-granja.html

i aquí

http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/07/imatges-escoceses.html

i ara he dit que votaré ERC al novembre, aquí

http://mireiagalindo.blogspot.com/2006/08/cctel.html

o sigui que no.

Comment by Mireia (08/18/2006 03:46)

Són el mateix.–  A veure, tinc força proves que en Toni Ibàñez és la Mireia. D'altra banda sóc un gran fan d'ella i com que m'agrada molt llegir-la doncs no penso parlar més d'aquest tema. Em faria molta pena que deixés d'escriure el bloc més "catxondo" de la bogosfera.
Mireia, dius que ell és convergent i tu d'ERC i que parles malament d'en Mas, val, molt bé, si jo fés el mateix evidentment no faria un personatge a la meva imatge. De pas, com que no faig faltes com en Toni, m'inventaria una falta per la Mireia, fixeu-vos que sempre escriu HEM quan ha de posar EM i al revés. És una falta molt forçada, no em crec que una persona amb estudis, professora i que no fa cap més falta sempre faci aquesta encara que l'hagin avisada.

Comment by Blucaire (08/18/2006 17:42)

A veure blucaire.– Molt agraïda "blucaire" per les lloances al meu blog, però anem a pams

1. Les "proves" vull veure-les.

2. Es veu que el Toni Ibáñez vota CiU, i jo se que votaré ERC, i aixòs es veu que es una de les proves, precisament perque votaré lo contrari de lo que ell vota, demencial, o sigui que tots els/les blogaires que votin ERC son el Toni Ibáñez, que aixòs ja comença a ser lo del Luis del Pino amb l'11-M, que es aixís de pensament hermètic i tal, en el sentit clàssic, que ja ho deia l'Umberto Eco, que deia que els hermètics demostraven que una cosa existia precisament perque no hi havia proves de que existís, que l'absència de proves n'era la prova, perque tot era molt secret, demencial.

2bis. Bueno que també es veritat que que jo voti ERC no demostra que jo no sigui el Toni Ibáñez, però que una cosa no demostri un altra no vol dir que queda demostrada una altra possibilitat, si no ja hi tornem amb el pensament hermètic, en plan "no ha demostrat que plou, per tan es que està nevant", demencial, com si no pogués fer vent o fer Sol o fer boira…

2bisbis. Que jo ara parli de pensament hermètic també pot servir per demostrar en plan hermètic que soc el Toni Ibáñez, perque lo del pensament hermètic es de la història de la Filosofia, i aixòs l'Ibáñez ho toca, i l'Umberto Eco, o sigui que l'Umberto Eco es el Toni Ibáñez, bueno ara me perdut.

3. De les faltes d'ortografia la Laura et diria que en faig un bon grapat i no només l'em, que ella en sap d'escriuré be, i bueno, que si tots els/les que fan faltes fossin l'Ibáñez…

Ostres tu!, bueno les proves i punt, que ja n'estic tipa.

Comment by Mireia (08/19/2006 03:16)

Visca la Mireia Galindo!.– Ja he dit que no m'interessa desemmascarar un personatge que admiro molt com és la Mireia. A partir del setembre vull seguir gaudint d'aquesta heroïna dels blocs, si els seus seguidors s'assebenten que és un nou invent/experiment d'en Toni Ibàñez la cosa no acabarà bé.
Crec que les proves salten a la vista comparant una mica els dos blocs i la trajectòria del creador. Que en Toni en el seu viatge per Espanya passi per Benavarri també, que els dos estiguin allotjats a blogger doncs també, que els dos utilitzin música també, bé, és igual, ja sé que diràs que són arguments molt pobres, el millor argument és la trajectòria d'en Toni, que per cert, admiro força i em sembla que compraré el seu llibre. Suposo que l'experiment de la Mireia en principi també anava enfocat a un llibre o a algun experiement de comportament blocaire en els comentaris.
Toni, un dia t'enviaré un e-mail i en parlem si vols, no em xivaré.

Comment by Blucaire (08/21/2006 14:09)

A prendre pel sac.– Blucaire francament, que no m'admiris tan i que te'n vagis a prendre pel sac, aixís de clar.

Les "proves" que "salten a la vista"

1. "comparant una mica els dos blocs i la trajectoria del creador", doncs ja pots anar concretant aixòs de la "comparació" i la "trajectòria", que quant a mi hem feien resoldre problemes de balística doncs que hem donaven mes dades per calcular la "trajectòria" del projectil.

2. "Que en Toni en el seu viatge per Espanya passi per Benavarri", estupendu, ¿tu com vas de Geografia nen?, mira aixòs es el viatge que el Toni Ibáñez ha dit que faria

clic

i aquí hi he afegit Benavarri en vermell

cliclic

¿El Toni Ibáñez passa per Benavarri?, ¿Lleida es Benavarri?, ¿Saragossa es Benavarri?, buf!

3. "el blogger", "la música"… hosti, milions i milions de Toni Ibáñez al mon.

Bueno, doncs resulta que jo se que no soc el Toni Ibáñez, i per tant se que no hi ha cap prova que demostri que soc el Toni Ibáñez, perque quant una cosa no es doncs no es pot demostrar, aixís de senzill, llavors que passa aquí?, doncs que tu Blucaire ets un desgraciat, un pobre desgraciat absolutament immoral que es dedica a dir coses que no son certes, que d'aquests desgraciats n'hi ha de dues classes

a) els que diuen coses que no son certes sabent que no son certes, que aquests son els desgraciats immorals que només pretenen fer mal

b) els que diuen coses que no son certes perque els es igual el concepte de "veritat", que tenen els seus estranys mecanismes de raonament i volen demostrar que son "molt llestos", i el rigor en la veritat només els es un entrebanc, bueno en general aixòs de la veritat se'ls escapa del seu curt enteniment, ni saben que es, i es creuen que a aquest mon tot son "opinions" i que lo de la "veritat" es una tonteria, i son incapaços d'entendre que difondre una falsetat te conseqüències, que aquests son els desgraciats immorals que no entenen la immoralitat del seu comportament, diguem que son com animalonets sense consciència.

Dels de la classe a) n'hi ha pocs al mon, solen sortir només a les pelis, que hi fan de "dolent", en canvi de la classe b) n'hi ha un fotimer al mon, i solen posar cara de "jo?, que he fet?, si només he donat la meva opinió?", uns pobres desgraciats immorals.

O sigui Blucaire, que te'n vagis a prendre pel sac.

Comment by Mireia (08/22/2006 00:08)

Avís.– Només per dir que, si arriba un lector despistat, que sàpiga que el comentarista blucaire no té res a veure
amb el Garrofaire, però que si ell i la Mireia volen okupar el meu bloc per anar-se picant la cresta, cap problema.
Soc un fan de la Mireia i és honor allotjar els seus comentaris; i de moment me la crec!

Salut i garrofes per tothom!

Comment by turrai (08/22/2006 00:55)

Ho deixo córrer: punt, set i partit per la Mireia.- Mireia, et demano perdó per si m'he equivocat, en cap cas sóc de la classe A que pretenen fer mal a ningú.
Una abraçada, i no t'emprenyis.
Per part meva ho deixo.
Bones vacances!

Comment by Blucaire (08/22/2006 17:03)

 

Vale, assumptu tancat.– Blucaire, disculpa'm, retiro els insults que te dit, que me passat, però es que m'emprenyo perque no soc el Toni Ibáñez de cap de les maneres, i ja de petita tenia jo el defecte que si feia un dibuix o un castell de sorra o lo que fos doncs que m'enfurismava molt si algú el tocava o deia que l'havia fet ell, i que hem passo molt, ja ho se, perdona'm.

Un petonàs, blucaire,

Mireia

Comment by Mireia (08/22/2006 21:27)

Ah!.– Turrai, moltes gràcies i un petonàs per a tu també, que prou paciència has tingut amb el Blucaire i amb mi..

Comment by Mireia (08/22/2006 21:29)

Paciència no m'en falta.–  De res, Mireia.

Comment by turrai (08/25/2006 01:35)

Blucaire.– Tinc una teoria sobre la identitat de la Mireia, però em falta verificar i contrastar unes dades per tal de poder-la donar per bona.

Comment by turrai (08/25/2006 01:37)

Ah!.– Si voleu reobrir la vostra particular polémica, no dubteu en utulitzar aquest bloc. Serà tot un honor allotjar la polémica. Això sí, us demano continuar amb el "fair play"

Comment by turrai (08/25/2006 01:39)

Polèmica.– Ditxoses presses! Volia dir polèmica

Comment by turrai (08/25/2006 01:40)

Atenció!.– Turrai, crec que el Blucaire i la Mireia són el mateix comentarista.

Comment by Mortadelo (08/25/2006 20:03)

Vinga, som-hi!.– Nononono "Mortadelo", que ho has de dir tot, que jo soc el "Blucaire" i el Turrai i el Milinkito i el Saül Gordillo i el Dessmond i el Galderic, ah! i els tortosins Roquet At-Turtusi i El tortosí expatriat, i el Toni Ibáñez també es clar, i també la Kahlo de Dadanoias, bueno aquesta no, que es veu que no puc ser noia, però que soc molta gent vaja, que ni tu "Mortadelo" amb les teves disfresses ni el Zelig del Woody Allen no hi teniu res a pelar al meu costat, bueno lo de pelar… tampoc no es que… en fi, que aixòs.

Comment by Mireia (08/25/2006 21:12)

Per al·lusions.–  Trobo que heu estat molt distrets mentre jo voltava per les espanyes. Una dada: tinc família a Benavarri, i també un cosí segon a Alcampell (el poble de Duran i Lleida) que fa de pintor de brotxa grossa. Agraeixo el vostre interès per la meva "trajectòria blogosfèrica", però hem penso que us decebré si confesso que a mi els blogs heròtics no me la posen dura. El català és una llengua massa fina per aquestes marranades. La Mireia és una bona noia (com ho era la pobra Sònia, A.C.S.), i s'hi escarrassa de veres, encara que li auguro un futur més aviat magre, atès que la trempera dels inicis amb el temps acaba convertint-se en una inevitable flaccidesa… Tot plegat és molt divertit. No defalliu en la vostra investigació. La catosfera és una mina de sorpreses.

Comment by Toni Ibàñez (08/29/2006 19:16)

Ximplets.–Si a hores d'ara no teniu clar que

Mireia = Toni Ibáñez

és que sou més ximplets del que sembleu. La invenció de noves identitats, és a dir, de l'heteronímia (el nom fa la cosa), és molt propi d'algú tan "pessoà" com el Toni. I és que ell mateix es delata al seu post d'Entrellum:
http://entrellum.blogspot.com/2006/08/qui-s-qui_29.html

Ni tan sols calen proves.

Comment by Ximplet (08/30/2006 12:10)

Feia temps que no hem divertia tan.– Precissament el post que comentes sembla una "confessió" o una "traició" del subconscient.

Comment by turrai (08/30/2006 13:24)


HEM.– Havia remarcat l'hem en negreta, però en el títol no es veu.
Es a dir:
hem
la típica falta d'ortografia de la Mireia.

?????????????????????????????

Comment by turrai (08/30/2006 13:30)

Hem.–  Això és tan evident que no ho vull mencionar, turrai :-)

Comment by Ximplet (08/30/2006 13:46)

Sou ben babaus.– A l'Entrellum li interessa fer creure que ell és la Mireia i us ha posat un esquer perquè els intel·ligentíssims piquéssiu: un "hem" mireiesc. Sembla mentida, Turrai, sembla mentida que tu també hagis picat.

Jo, que sí sé qui és la Mireia perquè hi passo moltes hores amb ella, us puc assegurar que amb tot això està molt dolguda i que mai no s'hauria pensat que la blogosfera catalana fos tan pobra d'esperit. N'està tipa de tots vosaltres, absolutament de tots els que heu escrit comentaris a aquest post, i quan em deia tots volia dir tots. Si algú ho vol comprovar, que li ho pregunti al seu correu:

mireiagalindo@gmail.com

Potser us engegarà a la merda, però també és possible que, si se n'ha oblidat una mica de la vostra actitud, us respongui. En tot cas, qui no em cregui pot escriure a la Mireia.

Comment by algú (08/30/2006 22:25)

Toni Ibañez.– Voleu dir que el ximplet, l'algú i el mail de la Mireia, no són tots el mateix comentarista, es a dir, el Toni Ibáñez.

Comment by Mortadelo (08/31/2006 01:28)

Toni Ibáñez.– El Ximplet, és a dir, jo, no és el Toni Ibáñez, si és que últimament no es dedica també a fagocitar personalitats virtuals. L'algú i la Mireia sí, són heterònims del mateix Tros de Quòniam. És ben igual, cada comentari sobre aquest tema alimenta més i millor la diversió del Toni.

Comment by Ximplet (09/01/2006 11:08)

Definitiu.– El ximplet és el Toni Ibáñez, ell mateix ho acaba de demostrar atiant aquest tema un cop més.

Comment by vist (09/01/2006 13:26)

AMÉN.– Amén

Comment by Toni Ibàñez (09/01/2006 19:18)

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Comentaris: Mireia vs Toni Ibáñez

 1. Pd40 diu:

  Buf, aquest tema recurrent… No sé qui hi ha darrera la Mireia, però per mi no és gens important. M’agrada llegir el blog pel que hi ha escrit, no per qui ho fa. Si diu que no és el Toni Ibañez me la crec, en tot cas si algú diu que ell és la Mireia qui ho hauria de demostrar és aquest, no? Últimament ha penjat fotos seves (encara que no s’identifica) i totes són de dones, per tant per mi ho és. I si no… cap problema 🙂

 2. gemminola diu:

  Doncs jo estic segura que la Mireia és una dona, i que no té res a veure amb el Toni Ibañez. I no em vull ficar més en aquest tema per què crec que amb ella ja ho tenim prou parlat i no s´ha de demostrar res més… Simplement la Mireia escriu el que li sembla,i entenc que vulgui ser una blocaire anònima, jo si tingués un blog com el seu on barreja tants temes i alguns sovint tant intims o crítics, segurament també optaría per a voler resguardar la meva intimitat, com que el meu cas no és aquest, no m´importa posar fotos meves on se’m vegi la cara.

 3. Turrai diu:

  Repeteixo el que dic en l’escrit:

  “Tot i que poden donar alguna pista sobre la identitat de la Mireia, diria que a aquestes alçades ja no m’importa saber-ho. M’interessa que sigui tal com és. Que no canviï i que es mantingui tal com la coneixem fins ara.”

Els comentaris estan tancats.