Canvi de casa

Fa temps vaig donar d’alta el Garrofaire a can Blogspot. Era la època en que bloc.cat feia patir molt. No sé si ara funciona millor o què, però fa temps que vaig decidir que canviaria de casa i així ho vaig fer. No he dit res fins ara ja que he m’he limitat a pujar alguns post antics i poca cosa més. Tenia por que bloc.cat desapareixés i amb ells perdés tots els posts del Garrofaire. Potser hi ha alguna manera fàcil de guardar-los tots, però ho desconec. Igual segueixo traspassant-los o al menys els que menys em desagradin.

A partir d’ara mateix dono per liquidada la fase d‘stand by i espero seguir pujant posts regularment a http://garrofaire.blogspot.com

Salut i garrofes!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.